Over WAL-Opleidingen

Waarom kiezen voor online educatie?

Ontdek een nieuwe, revolutionaire manier van online educatie.

Bekijk onze lessen waar u maar wilt. Thuis, op kantoor of onderweg.

Behaal eenvoudig uw gewenste diploma, zonder uren in de boeken te zitten!

Bekijk hier een demo van ons lesmateriaal

Over Watch And Learn

WAL-Opleidingen biedt een revolutionaire manier van opleiden aan. Vanaf nu hoeft u nooit meer eindeloos in de boeken om uw diploma’s te behalen. Door middel van online streamen kunt u vanaf nu op uw beeldscherm de gewenste opleiding volgen.
U kijkt en u leert.

Bij Watch and Learn staat kwaliteit hoog in het vaandel. Onze cursussen worden uitvoerig getest en bijgehouden zodat de cursussen altijd up-to-date zijn.
Het is eigenlijk heel simpel. U logt in en bekijkt de cursussen hoe vaak u dat wilt. U weet precies hoe lang u nodig heeft om de opleiding af te ronden. Wilt u alles nog één keer herhalen? Geen probleem, u speelt gewoon alles nog een keer af om er zeker van te zijn dat u het examen haalt.
Live bijeenkomsten zijn vaak erg duur en saai, bovendien duren deze ook een hele dag waardoor u vrij moet nemen van uw werk. Daarnaast is er geen of weinig tijd om vragen te stellen als u iets niet begrijpt. En als u het nog niet helemaal onder de knie heeft, heeft u pech. Bij WAL-Opleidingen kunt u zo vaak kijken als u wilt binnen de betaalde periode. Heeft u vragen? Stel ze dan in onze blog en krijg antwoord van één van onze deskundigen. Op onze blog kunt u ook informatie en ervaringen met andere cursisten delen.